Advert
Advert
Advert

Başkan Gökhan MODEX Tatbikat Alanını Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, MED EU MODEX 2023 Çanakkale Tıbbi Saha Uygulama Tatbikat alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Gökhan MODEX Tatbikat Alanını Ziyaret Etti
Başkan Gökhan MODEX Tatbikat Alanını Ziyaret Etti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 855 kez okundu.

Sağlık Bakanlığı ve AFAD'ın koordinasyonunda düzenlenen MODEX Tatbikat alanını ziyaret eden Başkan Gökhan ve Belediye Meclis Üyesi Süleyman Canpolat'a İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Gökhan Baştürk eşlik etti.

Alanda kurulan sahra hastanesini ve geçici barınma çadırlarını gezen Başkan Gökhan, tatbikata katılan personelle tanıştı ve yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Belediye olarak tatbikat hazırlıklarında kendilerine düşen tüm görevleri hızlı ve eksiksiz bir şekilde yerine getirdiklerini belirten Gökhan; kendisine ziyaret boyunca eşlik edip detaylı bilgi veren İl Sağlık Müdürü Baştürk ve tatbikat personeline teşekkür edip, başarılar dileyerek ziyareti sonlandırdı.

Belediyenin içme suyu, atık su, ve kanalizasyon alt yapı çalışmaları, çocuklar için oyun üniteleri, çöp konteynerleri, itfaiye aracı, cenaze aracı, arazöz ve otobüsler ile destek verdiği tatbikat 22 Eylül Cuma günü sona erecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyebaşkanı #ülgürgökhan #medeumodex #tatbikat #ziyaret #sağlıkbakanlığı #afad #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti