Advert
Advert
Advert

Kanada'nın Newfoundland Alayı, Caribou Anıtı’nda Düzenlenen Törenle Anıldı

Çanakkale Kara Savaşlarına katılan Kanada Newfoundland Alayı, Caribou Anıtı’nda düzenlenen törenle anıldı.

Kanada'nın Newfoundland Alayı, Caribou Anıtı’nda Düzenlenen Törenle Anıldı
Kanada'nın Newfoundland Alayı, Caribou Anıtı’nda Düzenlenen Törenle Anıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 448 kez okundu.

Törene; Vali İlhami AKTAŞ, Kanada Newfoundland ve Labrodor Yerel Hükümeti Adalet ve Kamu Güvenliği Bakanı John HOGAN, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa BİÇEN, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Gelibolu Kaymakamı Bekir ABACI ve Kanada’dan çok sayıda resmi davetli katıldı.

 

Törende; Vali İlhami AKTAŞ, Kanada Newfoundland ve Labrodor Yerel Hükümeti Adalet ve Kamu Güvenliği Bakanı John HOGAN, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa BİÇEN, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR ve Kanada Heyeti tarafından Caribou Anıtı'na çelenk sunuldu.

 

Çelenk sunumunun ardından törende, bir dakikalık saygı duruşu sonrasında Türkiye Cumhuriyeti ve Kanada Devleti milli marşları çalındı.

 

Anma programı yapılan konuşmaların ardından katılımcılar tarafından askerlerin mezarlarına karanfil bırakılması ile tören son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #kanada #çanakkalekarasavaşları #newfoundlandalayı #caribouanıtı #ismailkaşdemir #tören #anma #program #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor