Advert
Advert
Advert

İDA Koyun Keçi Panayırının Açılışı Gerçekleşti

 İDA Koyun Keçi Panayırının Açılışı Gerçekleşti
 İDA Koyun Keçi Panayırının Açılışı Gerçekleşti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 867 kez okundu.

Çan'da düzenlenen İda Koyun Keçi Panayırının açılışı, 21 Eylül 2023 Perşembe günü gerçekleşti. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da panayırın katılımcıları arasında yer aldı.

İda Koyun Keçi Panayırının açılış törenine; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay başta olmak üzere protokol üyeleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, tarım sektöründen temsilciler ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmalarının ardından panayırın açılış kurdelesi kesilirken, davetliler de panayır alanını gezerek stantlara ilişkin bilgi aldı.

Çanakkale Belediyesinin standının da yer aldığı panayır, 23 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #çanakkalebelediyebaşkanı #ülgürgökhan #idakoyunkeçipanayırı #çanabelediyebaşkanvekili #harunarslan #ismetgüneşhan #chpmilletvekilleri #akpartimilletvekilleri #açılış #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor