Advert
Advert
Advert

Çan Çalıştayı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çan’da yerel yönetim ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Çan Çalıştayı Gerçekleşti
Çan Çalıştayı Gerçekleşti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 541 kez okundu.

Çan Çalıştayına; Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Belediye Başkan Vekili Harun Arslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Çan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Kurt, Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Akın Arslan, STK temsilcileri,   akademisyenler katıldı.

ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu, Çan’ın tarihi ve doğal güzellikleri ile önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, ÇOMÜ’nün bu potansiyeli değerlendirerek Çan'ın kalkınmasına katkıda bulunmak için var gücüyle çalıştığını vurguladı ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Üniversitemiz, Çan'da 1999 yılında kurulan Çan Meslek Yüksekokulu ile eğitim-öğretim faaliyetlerine başladı. 2018 yılında kurulan Çan Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile birlikte ise Çan'da; eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı faaliyetleri artarak sürmeye devam etti. Üniversitemizin yenilenmiş vizyonu ve misyonu doğrultusunda, Çan ilçemize daha fazla katkı sağlamak istiyoruz. Çan ilçemizin ihtiyaçları ve üniversitemizin bu ihtiyaçlara nasıl cevap verebileceğini tartışacağımız bu çalıştay sonrasında, Üniversitemiz ve ilçemiz arasındaki iş birliklerini daha da güçlendirmeyi ve ortaya çıkacak önerileri hayata geçirmek için gerekli çalışmaları başlatmayı amaçlıyoruz.”

Çalıştay, yapılabilecek iş birlikleri konularında fikir alış verişlerinin alınması ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #çomürektörü #cüneyterenoğlu #çançalıştayı #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti