Advert
Advert
Advert

Çanakkale Belediyesi, Örnek Projeleriyle MARUF23'te

Çanakkale Belediyesi, Örnek Projeleriyle MARUF23'te
Çanakkale Belediyesi, Örnek Projeleriyle MARUF23'te Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 489 kez okundu.

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından “Çözüm Üreten Kentler” mottosuyla düzenlenen Marmara Urban Forum’un (Marmara Uluslararası Kent Forumu-MARUF) üçüncüsü 4-7 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Çanakkale Belediyesi de çevre yatırımlarının yanı sıra ülkenin yarışma yolu ile seçilen ilk ‘yeşil yerel yönetim binası’ olma özelliğini taşıyan Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi projesi ile forumda yer alacak.

Bu yıl, “Dayanıklılık ve Ötesi” ana temasıyla düzenlenecek olan MARUF23'te kent ve kentleşme üzerine düşünenler, üretenler ve uygulayıcıların; kentsel yaşamı dayanıklı, yaşanabilir, doğayla uyumlu, sürdürülebilir ve kapsayıcı kılmanın yollarını aramak ve çözüm önerilerini paylaşmak üzere bir araya gelmesi hedefleniyor.

MARUF23'ün programı kapsamındaki “Griden Yeşile: Sürdürülebilir Yapılı Çevre” başlıklı oturumda Türkiye'nin örnek projelerinden biri olan Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi'ne de odaklanılacak olup, programa katılacak olan Çanakkale Belediye Başkan Yardımcımız Özleyiş Çetin hem yeşil bina hem de Çanakkale Belediyesinin örnek çevre yatırımlarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyesi #mbb #urbanforum #maruf #program #yeşilyerelyönetim #belediyeler #istanbul #örnek #türkiye #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti