Advert
Advert
Advert

ANNE VE BABALARA YÖNELİK EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi bünyesinde 6 yıldır faaliyet gösteren Gebe Okulu’na, anne adayları ile birlikte baba adayları da katılıyor.

ANNE VE BABALARA YÖNELİK EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
ANNE VE BABALARA YÖNELİK EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 619 kez okundu.

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi tarafından konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Doğum öncesi, doğum ve doğum sonrasında yapılması gerekenler hakkında eğitim alan kursiyerlerimiz eşleri ile bebek yıkama, bez değiştirme, gaz çıkarma ve endorfin masajı eğitimlerini uygulamalı olarak öğreniyor.



Okulun gebe sınıfında eğitim alanların kendilerini anne ve babalığa hazır hissetmelerini sağlamanın yanı sıra eşler arasında güçlü ilişkiler kurarak anne adayına doğum sırasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili eğitimler veriliyor.
Güçlü uzman ekip kadrosuyla verilen Gebe Okulu Eğitimlerimize katılmak isteyen anne adaylarımız hastanemiz Doğum Poliklinikleri içerisinde yer alan Gebe Okulumuza başvuru yapmak suretiyle kayıt yaptırabilir veya 02862171098 nolu telefondan 2560 dahili numarayı arayarak bilgi alabilirler” ifadeleri yer aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalemehmetakifersoydevlethastanesi #anne #baba #gebeokulu #eğitim #doğumöncesi #doğumsonrası #bebekyıkama #masaj #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti