Advert
Advert
Advert

ÇBTT'nin Sevilen Oyunu 'Karmakarışık' Ankara'da Sahnelendi

ÇBTT'nin Sevilen Oyunu 'Karmakarışık' Ankara'da Sahnelendi
ÇBTT'nin Sevilen Oyunu 'Karmakarışık' Ankara'da Sahnelendi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2269 kez okundu.

Çanakkale Belediyesi Tiyatrosu Topluluğunun (ÇBTT) büyük beğeni toplayan oyunu “Karmakarışık”, 21 Ekim 2023 Cumartesi günü Ankara'da faaliyet gösteren tarihi Ankara Sanat Tiyatrosu'nun (AST) oyunlarının sergilediği Bilkent Sahne'de izleyici ile buluştu.

2007 yılında kurulan ve bu süreçte çok başarılı oyunları kentlilerin beğenisine sunan Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncuları, bu kez Ankara izleyicisi ile bir araya geldi. Geçtiğimiz sezondan bu yana sahnelenen ve büyük beğeni toplayan “Karmakarışık” oyununu hafta sonunda Bilkent Sahne'de oynayan ÇBTT ekibi, Ankaralı sanatseverlerden de büyük alkış aldı.

Ankara'da sahne almaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten ÇBTT ekibi ise duygularını, “1963'ten bu yana toplumsal çizgisiyle Türkiye Tiyatro Tarihinde öncü olmuş; Rutkay Aziz, Genco Erkal, Ergin Orbey gibi büyük ustaların sahne aldığı, efsaneleşmiş bir tiyatroda oyun sergilemekten, alkışlanmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduk, duymaya da devam ediyoruz. Ankara turnemizde emeği geçen Ankara Sanat Tiyatrosunun ve Çanakkale Belediyesinin tüm emekçilerine yürekten teşekkür ediyoruz” şeklinde ifade etti.

 

ÇBTT ekibi aynı zamanda gösteri öncesi Anıtkabir ziyaretinde de bulundu.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyesi #çbtt #tiyatro #karmakarışık #oyun #ankarasanattiyatrosu #ankara #bilkentsahne #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti