Advert
Advert
Advert

Cumhuriyet’imizin 100. Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyet’imizin 100. Yılı Kutlu Olsun
Cumhuriyet’imizin 100. Yılı Kutlu Olsun Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 276 kez okundu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Aziz Milletimizin canını ortaya koyarak verdiği Kurtuluş Savaşı’nın ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. yıl dönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve sevincini yaşıyoruz.

 

29 Ekim 1923’te ilan edilen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyetimiz, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıran önemli dönüm noktası olmuştur.       

 

Aradan geçen 100 yılda daima büyüyen ekonomisi, sağlık, eğitim, bilim, kültür alanındaki atılımlarıyla ve güçlü demokrasisiyle dünyanın yükselen güçlü ülkeleri arasındaki yerini alan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türkiye Yüzyılında Aziz Türk Milletinin kıymetli evlatlarının elinde daima yükselecek ve ilelebet payidar kalacaktır.

 

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla birlik ve beraberliğimizin teminatı olan Cumhuriyetimizi 100. Yılında küresel düzeyde daha da güçlendirerek, kadim medeniyetimizi milletçe yeni yüzyıla taşımak hepimizin öncelikli vazifesidir.

 

 Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 100 yılın mirasıyla geleceğe imza atmak için Cumhuriyet’imizin 100. Yılını kutluyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #29ekimcumhuriyetbayramı #kutlama #mesaj #gazzimustafakemalatatürk #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor