Advert
Advert
Advert

Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 100 m. Anı Dalışı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlama programı kapsamında Çanakkale Valiliği himayelerinde Serbest Dalış Dünya Şampiyonu Birgül ERKEN tarafından Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 100 m. Anı Dalışı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 100 m. Anı Dalışı
Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 100 m. Anı Dalışı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 313 kez okundu.

Gümrük Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen etkinliğe; Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, il müdürleri, kamu kurum ve kuruş temsilcileri, sporcular, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Emniyet, Sahil Güvenlik ve AFAD Sualtı Arama Kurtarma ekipleri ile Dalgıçlar eşliğinde Serbest Dalış Dünya Şampiyonu Birgül ERKEN tarafından 100. yılda 100 uçan balon gök yüzüne yükselirken tek nefesle suda 100 mt yatay Anı Dalışı gerçekleştirildi.

 

Serbest dalış dünya şampiyonu Milli Sporcu Birgül ERKEN, 100. yılda 100 m. anı dalışı ve kapsamında derin maviliklerden 100 başarılı genç sporcunun da katılımı ile geleceğimizin teminatı gençlerle, maviliklerde Cumhuriyet’e selam durdu.

 

Dalışın ardından Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ tarafından program kapsamında denize çelenk sunuldu.

 

Birgül ERKEN ve organizasyona katılan ekipler tarafından açılan Türk bayrağı eşliğinde denizin içerisinde fotoğraf çekimi yapıldı.

 

Dalış etkinliğinin ardından Vali İlhami AKTAŞ denizden çıkan Milli Sporcu Birgül ERKEN’e çiçek vererek, başarılarının daim olmasını temenni etti.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, “Cumhuriyet’imizin 100. yılında Şehitler Diyarı Çanakkale’mize yakışan 100 m. Anı Dalışı etkinliği gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz ve gururluyuz” ifadelerini kullandı.

 

Fotoğraf çekiminin ardından Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 100 m. Anı Dalışı etkinliği sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #serbestdalış #cumhuriyetbayramı #anı #yüzüncüyıl #yüzmetre #birgülerken #millisporcu #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti