Advert
Advert
Advert

Doğukan Manço'dan Alkış Alan 100. Yıl Performansı

Çanakkale Belediyesinin Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında organize ettiği Doğukan Manço konseri de kutlamalara ayrı bir renk kattı.

Doğukan Manço'dan Alkış Alan 100. Yıl Performansı
Doğukan Manço'dan Alkış Alan 100. Yıl Performansı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 841 kez okundu.

 

Tango, Vals ve Zeybek gösterilerinin de yer aldığı performansta Manço'nun çaldığı Cumhuriyet Marşlarıyla da kentliler bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Doğukan Manço ayrıca, babası Barış Manço'nun 50 yıl önce Cumhuriyetin 100. Yılı için bestelediği eserin (Kayalarınoğlu) kendisi tarafından yapılan düzenlemesini de dinleyicilerle buluşturarak, Türk müziğinin unutulmaz ismi Barış Manço'nun hayalini de Cumhuriyetin 100. Yılında Çanakkale'de gerçekleştirdi.

Kentlilerin yoğun ilgi gösterdiği ve Cumhuriyet Bayramı coşkusunun doyasıya yaşandığı Doğukan Manço'nun performansı sonunda Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, Manço ve performansta emeği bulunan Danshane Sanat Merkezi ekibine de Cumhuriyetin 100. Yılı için özel olarak hazırlanan seramik takdiminde bulundu.

  

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyebaşkanyardımcısı #irfanmutluay #barışmanço #doğukanmanço #konser #dans #folklor #gösteri #halk #cumhuriyetbayramı #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor