Advert
Advert
Advert

Vali İlhami AKTAŞ Gökçeada’da

Vali İlhami AKTAŞ, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gökçeada İlçesine gitti.

Vali İlhami AKTAŞ Gökçeada’da
Vali İlhami AKTAŞ Gökçeada’da Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 397 kez okundu.

İlk olarak Gökçeada Sahil Güvenlik Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Mehmet BALCI ile bir süre görüşerek Sahil Güvenlik Komutanlığının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 

Afet koordinasyon merkezi ve Kızılay temsilciliği olarak yapılması planlanan alanda incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, yapılacak çalışmalar hakkında Kızılay Başkanı Murat SULUOĞLU’dan bilgi aldı.

 

Ardından Gökçeada İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Ahmet Yasin ÇAY tarafından karşılandı.

 

Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Ahmet Yasin ÇAY’dan İlçe Jandarma Komutanlığının mevcut durumu, asayişin ve huzurun temini noktasında yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi aldı.

 

Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, J. Ütğm. Ahmet Yasin ÇAY ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

 

Gökçeada ziyaretleri kapsamında Gökçeada Atatürk Anadolu Lisesi, Gökçeada Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Gökçeada Ortaokulunu ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, ziyaret ve incelemeleri sırasında

 

Gökçeada Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Tolga SARIAKÇALI, Gökçeada Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Gökçeada Ortaokulu Müdürü Ahmet ELDEK ile bir süre görüşerek okullarda yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Ziyaret edilen okulların dersliklerini de gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

 

Öğretmenlerle de bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, 2023– 2024 eğitim–öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

 

Okul ziyaretlerinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Devlet Hastanesini ziyaret etti.

 

Gökçeada Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet BAŞARAN tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, hastanede sürdürülen sağlık hizmetleri ve Devlet Hastanesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Ziyarette sağlık çalışanları ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Ayrıca, Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar temennisinde bulundu.

 

Ardından Gökçeada Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Kaymakamı Nurbaki YALÇIN ile bir süre görüşerek sohbet etti.

 

Gökçeada Kaymakamı Nurbaki YALÇIN, ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.

 

Vali İlhami AKTAŞ, Kaymakam Nurbaki YALÇIN’a yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

 

Gökçeada Kaymakamı Nurbaki YALÇIN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami AKTAŞ’a iyi temennilerinden dolayı teşekkür etti.

 

Ardından Gökçeada Adliyesine geçen Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Cumhuriyet Savcısı Barış KOÇUM ile bir süre görüşerek sohbet etti.

 

Ziyarette Gökçeada Cumhuriyet Savcısı Barış KOÇUM, adliyenin fiziki durumu ve işleyişi hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.

 

Yapılan bilgilendirmenin ardından Gökçeada Adliyesinin hizmet birimlerinde incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, adliye personeline çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.

 

Adliye ziyaretinin sonrasında geçici olarak taşınacak İlçe Jandarma Komutanlığı binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, yetkililerden bilgi aldı.

 

Gökçeada ziyaretleri kapsamında Gökçeada İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Müftüsü Celal ATASOY tarafından karşılandı.

 

İlçe Müftüsü Celal ATASOY ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Müftülüğünün çalışmaları hakkında İlçe Müftüsü Celal ATASOY’ dan bilgi aldı.

 

Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Müftüsü Celal ATASOY ve müftülük personeline çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ardından İlçe Emniyet Amirliğine geçen Vali İlhami AKTAŞ, burada İlçe Emniyet Amiri Komiser Fatih ÇELİK ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Amiri Komiser Fatih ÇELİK ve İlçe Emniyet Amirliği personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

 

İlçe Emniyet Amirliği ziyaretinin sonrasında İlçe Müftülük binası yapılması planlanan alanda incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, yetkililerden bilgi aldı.

 

Gökçeada ziyaretleri kapsamında Gökçeada merkezde vatandaşlarla bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledi.

 

Gökçeadalı vatandaşlarımız Vali İlhami AKTAŞ’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Gökçeada ziyaretleri kapsamında İlçe Emniyet hizmet binası yapılması planlanan alanda incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, yetkililerden bilgi aldı.

 

Vali İlhami AKTAŞ’ın Gökçeada ilçe ziyaretlerine Gökçeada Kaymakamı Nurbaki YALÇIN, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #gökçeada #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti