Advert
Advert
Advert

BAŞKAN GÖKHAN'IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Eğitim, hayatımız boyunca devam eden en önemli süreçlerimizdendir. Eğitim yalnızca bireysel boyutuyla değil, toplumların gelişimleri ve kalkınmaları önündeki en temel basamaklardan biri olması sebebiyle de önemi ve kıymeti fazlasıyla yüksek bir konudur.

BAŞKAN GÖKHAN'IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN GÖKHAN'IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 645 kez okundu.

Her kilidin anahtarı bilgidir. Gelişmek, uygarlaşmak, çağı yakalamak ancak ve ancak bilgi ile mümkündür. Çocukluk yıllarımızdan başlayarak uzun yıllar süren eğitim hayatımızda bilgiyi bizlere sunan kişiler ise çok kıymetli öğretmenlerimizdir. İnsanları ve dolaylı olarak toplumları yetiştiren öğretmenlerimizin bu görevi oldukça kutsaldır.

Ülkemizin kurtuluş ve kuruluşunun hemen akabinde eğitim alanında gerçekleştirdiği reform ve devrimlerle de milletimizin gelişimine büyük katkılar sunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmenlik unvanı aldığı 24 Kasım tarihi ise, kıymetli öğretmenlerimizi özel olarak anmak ve şükranlarımızı sunmak için önemli bir gündür.

Daima devrim ve fikirlerinin izinde olduğumuz Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kaybettiğimiz tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyor; kişisel ve toplumsal gelişimimizin mimarı tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyebaşkanı #ülgürgökhan #yirmidörtkasım #öğretmenlergünü #mesaş #başöğretmen #mustafakemalatatürk #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti