Advert
Advert
Advert

CHP'li Erkek: ‘Çanakkale'de her şey çok güzel olacak’

Çanakkale Belediye Başkan A. Adayı Muharrem Erkek, katıldığı bir televizyon programına önemli açıklamalarda bulundu. Erkek, Çanakkale için her şeyin çok güzel olacağını söyledi.

CHP'li Erkek: ‘Çanakkale'de her şey çok güzel olacak’
CHP'li Erkek: ‘Çanakkale'de her şey çok güzel olacak’ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 437 kez okundu.

CHP'li Erkek'in açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

"2 dönem Sayın Ülgür Gökhan ile birlikte meclis üyeliği yaptım, birlikte çalıştık. Kendisi çok çok değerlidir, belediye başkanımız. Bizim de abimizdir. Biz hep kamu yararını gözettik, yerel yöneticilik yaparken. 2004 yılında Kent Konseyi’nin yönetmeliğini hazırlarken, Çanakkale’deki sivil inisiyatifle beraber Çanakkale’nin vizyonunu belirledik, hep beraber. Çanakkale dedik; tarih, kültür, turizm, üniversite kenti olsun. Şimdi önümüzdeki dönemde de kadrolarımızla beraber memleketimizin hak ve hukuklarını hep beraber korumaya devam edeceğiz. Her şey çok güzel olacak ben inanıyorum, önümüzdeki dönemde yerel seçimlerde büyük başarılara imza atacağız."

 

"TÜM HEMŞEHRİLERİMİ BEKLİYORUM"

"Çanakkale Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı için başvurumu koydum. 27 Kasım Pazartesi günü saat 12.30’da başvurumu yapacağım. Bütün hemşehrilerimi pazartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda Tarla Sokak’ta bekliyorum."

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #chp #muharremerkek #foxtv #çanakkalebelediyebaşkanadayadayı #program #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor