Advert
Advert
Advert

Gökçeada UBY Öğrencileri 2. Kez Dünya Şampiyonu Oldu

Gökçeada UBY Öğrencileri 2. Kez Dünya Şampiyonu Oldu
Gökçeada UBY Öğrencileri 2. Kez Dünya Şampiyonu Oldu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 926 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. Sınıf Öğrencileri Mine Kök, Gülnaz Meyda, Ümit Getirici ve Ersan Saygın Güneş, 2023 Dünya Aşçılar Şampiyonası'nda üniversiteler arası kategoride 2. kez dünya şampiyonu oldu.

 

 

Dünya Helal Zirvesi Kapsamında 5.si düzenlenen Dünya Aşçılar Şampiyonası'na, 41 ülkeden bine yakın aşçı katıldı. Üniversiteler arası kategoride yarışan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri, hazırladıkları Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini, modern bir yorumla sunan tabakları ile jüriden tam not aldı.

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022 Dünya Aşçılar Şampiyonası'nda da üniversiteler arası kategoride 1.'lik kazanmıştı.

 

GUBY Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hande Kandur Aslan, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özkan Yazar, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özge Büyük ve Öğr. Gör. Ceren Akkök de şampiyon öğrencilerini tebrik ederek, başarılarının devamını dilediklerini iletti.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #gökçeadauby #öğrenciler #dünyaşampiyonu #gastronomi #mutfaksantlarıbölümü #minegök #ümitgetirici #gülnazmeyda #ersansaygıngüneş #şampiyon #kupa #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti