Advert
Advert
Advert

Rekreasyon Etkinlikleri Gecesi Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen "Rekreasyon Etkinlikleri Gecesi"nin üçüncüsü İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Rekreasyon Etkinlikleri Gecesi Gerçekleştirildi
Rekreasyon Etkinlikleri Gecesi Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 862 kez okundu.

İlginin yoğun olduğu programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, üniversitemiz idari ve akademik personelleri, öğrenciler ve Çanakkale halkı katıldı.

 

Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdülmenaf Korkutata, Rekreasyon Etkinliklerini öğrencilerin daha aktif ve hoşça bir eğitim dönemi geçirmeleri ve yeni deneyimler elde etmeleri amacıyla 2022 yılından beri yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

“Bu yıl Cumhuriyetin 100. Yılına ithaf edilen Rekreasyon Etkinliği müthiş bir coşku ile karşılandı. Başta seyircilere yoğun katılımları adına teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerimizin özünde şu var; bizler bir dönem boyunca verdiğimiz derslerin çıktısını burada siz kıymetli misafirlerimize sergilemeye çalışıyoruz. Çünkü bu etkinlikler öğrencilerimizin özgeçmişinde yer alacak, sizlerin seyirciliği ile sahne geçmişlerinde unutulmayacak güzel anılar olarak kalacak. Sizlerin sayesinde bir nebze de olsa onların kalplerine dokunabilmek biz öğretmenler için çok büyük gurur kaynağıdır. Desteğinden dolayı başta ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu olmak üzere, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu etkinlik bir ekip işi.  Öğr. Gör. Tolga Başaran, Öğr. Gör. Serhat Çetin, Halk Oyunları Eğitmeni ve aynı zamanda Edebiyat Öğretmeni Haluk Gültekin ile kendi öğrencilerimden Onur Işık ve Orkun Alkan’ın yanı sıra bölüm hocalarımızın destekleriyle Rekreasyon Etkinlikleri kapsamında güzel başarılara imza atıyoruz.”

Açılış konuşmasının ardından etkinlik, geçmiş dönemdeki rekreasyon etkinliklerinin gösterimi ile devem etti. Etkinlik boyunca çeşitli skeçler, dans gösterileri, halk oyunları, interaktif showlar ve solo performanslar gerçekleştirildi.

Etkinlik, Cumhuriyet’imizin 100. Yılına ithafen seyircinin ışık gösterisi eşliğinde coşkuyla söylenen marşların ardından fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #rekreasyon #etkinlik #gece #içdaş #öğrenci #çomürektörü #cüneyterenoğlu #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti