Advert
Advert
Advert

Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulunun Açılışı Gerçekleştirildi

Çanakkale Valiliği, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve hayırsever Cenal Elektrik Üretim Anonim Şirketi ile imzalanan protokol kapsamında yapımı tamamlanan Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu törenle açıldı.

Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulunun Açılışı Gerçekleştirildi
Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulunun Açılışı Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 486 kez okundu.

Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulunun açılış programına; Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Ayhan GİDER, Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergun Çağman ESİRGEMEZ, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ, AK PARTİ Biga İlçe Başkanı Nihat BORAZAN, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Cenal Elektrik A. Ş. İşletme Müdürü İhsan ACAR, Cenal Elektrik A. Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Özgür SURAT, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Karabiga İlkokulu ve Ortaokulunun açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Açılış programında; AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Ayhan GİDER, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ,Cenal Elektrik A. Ş. İşletme Müdürü İhsan ACAR ve Cenal Elektrik A. Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Özgür SURAT birer konuşma yaptılar.    

 

Yapılan konuşmaların ardından Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulunun açılışı; Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Ayhan GİDER, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ, Cenal Elektrik A. Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Özgür SURAT ve protokol üyeleri tarafından dualarla ve “Hayırlı Olsun” temennileriyle yapıldı.  

 

Açılışın törenini sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Ayhan GİDER Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ, Cenal Elektrik A. Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Özgür SURAT ve protokol üyeleri tarafından  4 katlı,18 derslik, 3 idare odası, öğretmenler odası, rehberlik servisi, özel eğitim sınıfı, müzik sınıfı, teknoloji tasarım sınıfı, görsel sanatlar salonu, yemekhane, laboratuvar, kütüphane, bilgisayar salonu, çok amaçlı salon, personel odası, okul aile birliği toplantı odalarından oluşan Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu gezilerek incelemelerde bulundu.

Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulunun dersliklerini de gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, derslerine çalışmalarının yanı sıra kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak öğrencilere başarılar diledi.

 

Öğretmenlerle de bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

 

Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulunun gezilmesinin ardından açılış töreni sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi 3ilhamiaktaş #karabigamustafakemelilkokulu #ortaokul #açılış #öğrenci #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti