Advert
Advert
Advert

ŞAHİN 'YENİ YILI BEKLEMEK UMUTLARIMIZI YEŞERTİR'

Türkiye Belediye Başkanları Birliğinin Çanakkale İl Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ŞAHİN 'YENİ YILI BEKLEMEK UMUTLARIMIZI YEŞERTİR'
ŞAHİN 'YENİ YILI BEKLEMEK UMUTLARIMIZI YEŞERTİR' Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 370 kez okundu.

Yeni umut ve beklentilerle 2024'e girildiğine işaret eden Türkiye Belediye Başkanları Birliğinin Çanakkale İl Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin “Yeni yıl, yeni bir başlangıç demektir. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2023 yılını olumlu ve olumsuz hatıralarıyla birlikte geride bırakırken içimizde yeşeren büyük umutlar, beklentiler ve heyecanla milletçe beraber umut dolu bir yıla giriyoruz.” diyerek Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi.

Mehmet Ünal Şahin “ 2023 yılını mutluluklarıyla, acı tatlı günleriyle, yaşanmış sevinçleriyle, acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyor, millet olarak umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2024 yılının, hayata dair umutların yeşerdiği, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortam oluşturmaktadır.. Yeni bir yıl geldiğinde bizler hayatımızda her şeyin değişeceğini düşünürüz. Bunu düşünmenin olumsuz bir yanı yoktur. Aslında baktığımızda yeni yıl yeni umutlar getirmez. Dünyamız kendi ekseninde dönmeye devam eder. Yaşadığımız dünya üzerinde bizler kendi kendimize yeni umutlar koyarız. Ama yeni yıldan beklentilerimiz ve yeni yılı beklemek umutlarımızı yeşertir, önümüze hedefler koyar, koyduğumuz hedefler içimizdeki değişim isteğidir. Bu hedefleri yapmaya çalışırken karşımıza birçok sorun çıkabilir. Diyorum ki yeni yılda dünyada ve ülkemizde sorunları çözülmüş savaşsız güzel bir yıl diliyorum.

Başta Çanakkaleli hemşerilerimiz olmak üzere, tüm dostlarımın yeni yılını kutlarım. 2024 yılının Çanakkale’ye, ülkemize ve tüm dünya halklarına daha fazla sevgi, daha fazla barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisiyle, Ortadoğu’daki hepimizi yaralayan insanlık dışı manzaraların son bulmasını, İslam dünyası üzerindeki kara bulutların dağılıp barış ve huzura kavuşmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #ikibinyirmidört #türkiyebelediyebaşkanlarıbirliği #çanakkaleiltemsilcisi #mehmetünalşahin #yeniyıl #kutlama #mesaj #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor