Advert
Advert
Advert

Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans Projesi’nin Eğitimleri Devam Ediyor

Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans Projesi’nin Eğitimleri Devam Ediyor
Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans Projesi’nin Eğitimleri Devam Ediyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 855 kez okundu.

               

Çanakkale Valiliği, Cumhuriyet Başsavcılığı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen “Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans”’ projesinin medya mensuplarına yönelik ikinci eğitimi İskele Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

 

Programa; Vali İlhami AKTAŞ, Cumhuriyet Savcı Betül DEMİR KURUCAOĞLU, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Harun HAZIR, ÇOMÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Özlem ILGIN, ŞÖNİM Müdürü Nuray GÜMRÜKÇÜ, ÇOMÜ Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Deniz YENGİN, Doç. Dr. Tamer BAYRAK, Öğr. Gör. Onur BAYRAM, İlgili kurum personeli ve basın mensupları katıldı.

 

Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans Projesi ikinci eğitim programı Vali İlhami AKTAŞ ve ÇOMÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Özlem ILGIN tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı.

 

Yapılan konuşmaların ardından; “Haber Üretiminde Söylem Analizi” konusu hakkında ÇOMÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülenay PINARBAŞI tarafından, “Haber Üretim Süreci ve Dinamikleri” konusunda ÇOMÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhat ÇOBAN tarafından katılımcılara bilgi verildi.

 

“Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans”’ projesinin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, "kadına yönelik şiddetin sıfırlanacağı bu konuda haber yazmak zorunda kalmayacağımız günlerin olmasını dileriz” dedi.

 

Program görüş, öneri ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #kadınayönelikşiddet #sıfırtolerans #proje #basın #medya #eğitim #hicranözlemılgın #betüldemirkurucaoğlu #haber #çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş ##kadınayönelikşiddethaberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor