Advert
Advert
Advert

Cumhur ittifakı çalışmalara başladı

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, Cumhur İttifakı Çanakkale’de çalışmalarına başladı. Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu, haftayı kurum ziyaretleri ve STK buluşmalarıyla tamamladı.

Cumhur ittifakı çalışmalara başladı
Cumhur ittifakı çalışmalara başladı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 714 kez okundu.

 

               

               

           

           

           

İlk buluşma Şehit Aileleriyle

Çanakkale’de, Belediye Başkan adayının belli olmasının ardından Cumhur İttifakı saha çalışmalarına başladı. Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu, AK Parti ve MHP yönetimleriyle birlikte, Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu’nu ziyaret etti. Çanakkale’deki Şehit Aileleri Dernek Başkanlarıyla birlikte Şehitlikleri ziyaret eden İskenderoğlu, ilk buluşmasını da şehit aileleriyle yaptı. Çanakkale’de yaşayan Şehit ve Gazi yakınlarıyla bir araya gelen İskenderoğlu, böylelikle çalışmanın startını da vermiş oldu.

Esnaflar sorunlarını anlattı

Cumhur İttifakı ortaklarıyla birlikte Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ünal Özcan ve Oda Başkanlarını ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, esnafların sorunlarını dinledi, sorunların çözümüne ilişkin talep ve önerilerini aldı.

Teşkilat ve muhtarlarla buluştu

AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla da bir buluşma düzenleyen Jülide İskenderoğlu, burada da kendisine iletilen sorunları ve proje önerilerini not aldı. Son olarak Çanakkale Merkez Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen Jülide İskenderoğlu, mahallelerde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ulaşılabilir Belediyecilik, birlikte çalışma kültürü

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, ilk hafta çalışmalarıyla, Belediyecilik anlayışına ilişkin ipuçlarını da vermiş oldu. Çanakkale’ye, ‘Ben yaptım, oldu’ mantığı yerine, şehrin tüm paydaşlarının ortak katılımıyla çalışma kültürünü kazandıracaklarını kaydeden İskenderoğlu, yıllardır biriken sorunları bir an önce gidererek yeni projelerle Çanakkalelileri buluşturacaklarını da söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akpartiçanakkalebelediyebaşkanadayı #jülideiskenderoğlu #şehitaileleri #çanakkaleesnafvesanatkarlarodasıbaşkanı #ünalözcan #odabaşkanları #muhtarlar #mhpteşkilatı #akpartiteşkilatı #proje #belediyecilik #stk #habe
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti