Advert
Advert
Advert

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı ÇTSO'da Yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Başkanlığında ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı ÇTSO'da Yapıldı
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı ÇTSO'da Yapıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 324 kez okundu.

ÇTSO ev sahipliğinde gerçekleşen ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Sayman Üye Turgay Kılıç’ın katıldığı toplantıda; Çanakkale Belediye Başkan Yardımcı Mehmet İrfan Mutluay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, ÇOMÜ Biga İİBF Prof Dr. Bünyamin Bacak, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel, Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncerli, ÇESOB’u temsilen Selahattin İş, Sakatlar Konfederasyon Temsilcisi M. İsmet Gökçek, HAK-İŞ Temsilcisi Adnan Tatlı, KADEM İl Temsilcisi Özlem Çalışkan Atıcı, TÜRK-İŞ Temsilcisi Hakan Baytur ve Çanakkale TSO Genel Sekreteri Sema Sandal ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

Toplantıda; 2023 yılı İşgücü Piyasası Araştırma Raporunun Kurul’a sunulması, 2024 yılı eğitim programı, İŞKUR koordinasyonunda işlemlerini gerçekleştirilen Mesleki Bilgi Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri alt çalışma grubunun 2024 yılı için hedeflediği “Meslek Tanıtım Günleri’, Kariyer Günleri faaliyetlerinin planlanması, engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerden tahsil edilen idari para cezalarını kullanmaya yetkili komisyona gönderilecek engelli projelerinin kurul onayına sunulması konuları görüşüldü.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı, 2023 Ocak-Aralık dönemlerine ait denetim raporlarının Kurul’a sunulmasının ardından, kurum kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerileri ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #istihdam #mesleki #eğitim #kurul #çtso #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #toplantı #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti