Advert
Advert
Advert

Denetimler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Vali İlhami AKTAŞ, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminin başlaması nedeniyle Cevatpaşa Ortaokulu, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Vahit Tuna Anadolu Lisesini ziyaret etti.

 Denetimler Hız Kesmeden Devam Ediyor
 Denetimler Hız Kesmeden Devam Ediyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 132 kez okundu.

İl Emniyet Müdürü Selim ARICI ve İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Cevatpaşa Ortaokulu Müdürü Elif Dilara GÜLER, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ergun ŞEN ve Vahit Tuna Anadolu Lisesi Müdürü Turgut YAZAR ile bir süre görüşerek okulların fiziki durumu ile eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Okul ziyaretlerinde öğrenciler ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, derslerinde başarılar diledi.

Ziyaretinde öğretmenlerle de bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalarında başarılar dileyip, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin 2. yarısının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali İlhami AKTAŞ, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminin huzur ve güven içinde sürdürülmesi amacıyla Cevatpaşa Ortaokulu, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Vahit Tuna Anadolu Lisesi önünde alınan trafik tedbirlerini ve okul servisleri denetim uygulamasını yerinde inceledi.

Vali İlhami AKTAŞ, okulların önünde alınan trafik tedbirlerini inceleyerek, görevli polis memurlarından alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali İlhami AKTAŞ, görevli polis memurlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Okullarına gelen öğrenci ve velilerle sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, trafik kurallarıyla ilgili uyarılarda bulunarak, derslerinde başarılar diledi.

Alınan tüm tedbirlerin çocuklarımızın güvenliği için olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, İlimiz genelinde öğrencilerimizin huzur ve güven ortamında eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edebilmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #okul #öğrenci #veli #tedbir #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti