Advert
Advert
Advert

ÇOCUK KÜLTÜR EVİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ PROGRAMINI TAMAMLADI

2023-2024 dönemi atölye ve etkinlik programlarının ilk yarısını tamamlayan Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, ara tatil dönemini Kültür Evi eğitmenlerine yönelik olarak hazırlanan ‘Eğitici Eğitimi Programı’ ile geçirdi.

ÇOCUK KÜLTÜR EVİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ PROGRAMINI TAMAMLADI
ÇOCUK KÜLTÜR EVİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ PROGRAMINI TAMAMLADI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 560 kez okundu.

Çocuk Kültür Evi Koordinatörü Evren Aldoğan moderatörlüğünde gerçekleşen ve birinci dönem değerlendirmesi ve SWOT Analizi çalışmasıyla başlayan eğitim programı; eğitimde iyi örneklerin incelenmesiyle devam etti. Eğitimde barış kültürü, yaratıcı okul, kuşaklararası iletişim gibi kavramların öne çıktığı program kapsamında alternatif eğitim pedagojileri ve informal öğrenme ortamları hakkında Çocuk Kültür Evi eğitmenleri tarafından sunumlar gerçekleştirildi. Eğitimin kapsamında Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Eğitim Şube Müdürü Erdem GÜMÜŞ’ ün gerçekleştirdiği Temel Afet Bilinci Eğitimi’ne katılan Çocuk Kültür Evi personelleri olası bir afet öncesi, sırası ve sonrasında yapılacaklar hakkında detaylı bilgi edindiler.

Oldukça verimli geçen program, yeni dönem atölye ve etkinlik programlarının planlama ve hazırlık çalışmaları ile eğitim alanından video ve film gösterimlerinin ardından yapılan genel değerlendirme ile sona erdi.

 

Çocuk Kültür Evi sosyal medya hesapları:

https://www.facebook.com/cocukkulturevi/


https://www.instagram.com/cocukkulturevi/


https://twitter.com/CocukKulturEvi

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyesi #çocukkültürevi #eğiticieğitim #program #aratatil #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti