Advert
Advert
Advert

Troya Çevre Derneği İle Toplantı Gerçekleştirildi

Yenilenebilir enerji, sürdürülebilirlik, yeşil dönüşüm konuları hakkında iş birliklerini geliştirmek ve ortak projeler üretmek amacıyla Troya Çevre Derneği ile bir toplantı gerçekleştirildi.

Troya Çevre Derneği İle Toplantı Gerçekleştirildi
Troya Çevre Derneği İle Toplantı Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 643 kez okundu.

 

Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal Troya Çevre Derneği Başkanı ve Proje Koordinatörü Oral Kaya, Üniversitemiz Sürdürülebilirlik Ofisi Koordinatörlüğü, Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü, Üniversite- Kamu- Sanayi- Sivil Toplum Kuruluşları İş Birliği (ÜKSAK) Koordinatörlüğü sorumluları katıldı.

Yeşil dönüşüm, sürdürülebilirlik, yenilenebilir enerji konuları ile ilgili Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde çalışmaların büyük bir hız kazandığının, konuyla ilgili koordinatörlüklerin de aktif hale getirildiğinin altını çizen Rektör Erenoğlu, “Bu bağlamda üniversite- kamu- sanayi- sivil toplum kuruluşları ile iş birliklerine önem veriyoruz. Üniversitemiz köklü bir üniversite ve alanda ciddi potansiyelleri içinde barındıran bir üniversite. Bu potansiyelden hareketle üreteceğimiz projeler ile hem üniversitemizin hem de Çanakkale’nin marka değerine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. 

Troya Çevre Derneği Başkanı ve Proje Koordinatörü Oral Kaya ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile gelişen iş birliklerinden çok memnun olduklarını vurgulayarak, dernek çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi.

 

Toplantı;  yenilenebilir enerji,  sürdürülebilirlik, yeşil dönüşüm konuları ile ilgili geliştirilebilecek projeler hakkında fikir alışverişleri ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #cüneyterenoğlu #troyaçevrederneği #toplantı #yenilebilirenerji #haber #proje
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti