Advert
Advert
Advert

27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Açılışı Gerçekleştirildi

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın açılışı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Açılışı Gerçekleştirildi
27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Açılışı Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1043 kez okundu.

Kurdele kesme töreniyle başlayan açılışa; İstanbul Valisi Davut Gül, EMITT Fuar Direktörü Hacer Aydın, TÜROFED Başkanı Erkan Yağcı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Boz, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal’in yanı sıra birçok yönetici ve ziyaretçi katılım sağladı.

 

Çanakkale Valiliği himayelerinde düzenlenen Çanakkale standında gün boyunca, Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Çanakkale Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, il yöneticileri, diğer illerden gelen turizm temsilcileri, turizmciler ve fuar katılımcıları ağırlandı.

 “İş Birlikleri, Güç Birliğine Dönüşüyor!”

Çanakkale’ nin kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı turizm paydaşlarıyla buluşulan fuarda, ÇOMÜ standı da yer aldı. Fuarın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından stantları gezen Rektör Erenoğlu Çanakkale heyetiyle bir araya geldi.

 

Rektör Erenoğlu; “Başta 11 ilin yıkımına sebep olan 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum” diyerek başladığı konuşmasında:

 

“Fuarda yer alan tek üniversite olmaktan gurur duyuyorum. Ülkemizin güzel şehirlerinin imkanlarının tanıtıldığı bu fuarın ziyaretçileriyle buluşması hepimiz için güzel bir fırsat oldu. Burada kurumlar ve firmalarla iletişimlerimizi güçlendirerek aynı zamanda güzel bir ortam hazırlıyoruz. 6-9 Şubat tarihleri arasında devam edecek olan fuarı herkesin mutlaka ziyaret etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Üniversitemiz standını organize eden başta Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne (KİD) ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

 

Üniversite kent iş birliğine önem verdiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Üniversitemizi şehre indireceğiz demiştik, şimdiyse tüm şehri İstanbul’a taşıdık. Bu iş birliği aynı zamanda bir güç birliğine dönüşüyor. Bu anlamda tüm dinamiklerimizle bu çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

ÇOMÜ, EMİTT’te Rüzgar Gibi Esti

ÇOMÜ Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından tanıtımı yapılan üniversite standında; ÇOMÜ Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin müzik dinletileri, Türk-Japon Dostluğu’ nun 100. Yıl kapsamında Japonca Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinden Japon alfabesi tanıtım etkinlikleri, Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Çini Sanatı gibi etkinliklerin yanı sıra Tekstil Bölümü tarafından Troya Giysi Tasarım Sergisinin tanıtıldığı etkinlikler de yer aldı.

 

6-9 Şubat Tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuar; 300’den fazla satın almacıyı ve Almanya, Bulgaristan, Brezilya, Mısır, İran, Japonya, Kuzey Kıbrıs, Venezuela gibi birçok ülkeden katılımcı firmayı da ağırlıyor.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #cüneyterenoğlu #emittfuarı #tüyap #turizmfuarı #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti