Advert
Advert
Advert

ÖLÇEK ADAYI ADIMLIYOR

ÖLÇEK ADAYI ADIMLIYOR
ÖLÇEK ADAYI ADIMLIYOR Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 258 kez okundu.

AK Parti Gökçeada Belediye Başkan Adayı Yıldıray Ölçek, seçim gezileri kapsamında Kadri Üçok Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kadri Üçok Caddesinde büyük bir ilgiyle karşılanan Yıldıray Ölçek, Gökçeada’yı yeniden ayağa kaldırmak için destek istedi, projelerini anlattı.

AK Parti Gökçeada Belediye Başkan Adayı Yıldıray Ölçek, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Taylan ve belediye meclis üyesi adayları ile Kadri Üçok Caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Vatandaşlar tarafından sıcak bir atmosferde ilgiyle karşılanan Ölçek'e ilgi büyük oldu. Ziyaretlerde konuşan Ölçek, geçmişteki yöneticilik tecrübelerinde kapısının her zaman halka açık olduğunu hatırlatarak, Gökçeada Belediyesi’nde de göreve geldiğinde bunu bir adım öteye taşıyacağını belirterek makamlarının halka her zaman açık olacağını söyledi.

Belediyeciliğin sadece imar işleri yapan bir kurum olmadığını aktaran Ölçek çok sayıda kalemi içerisinde bulunduran belediyeciliği dar bir kalıba sığdırmak istemediklerini dile getirdi.

Belediyeciliğin iyi bir organizasyon ve ekip kurma kabiliyeti ile yöneteceklerini ifade eden Ölçek; “ Belediye personeli içerisinde kuracağımız ekipler ile tüm sorunlara anında müdahale edeceğiz. Yine tüm birimlerde kuracağımız ekiplerle hayata geçireceğimiz projelerimiz olacak” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akpartigökçeadabelediyebaşkanadayı #yıldırayölçek #esnaf #ziyaret #belediyemeclisüyeleri #proje #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti