Advert
Advert
Advert

ÖLÇEK İDDİALI YÜRÜYOR

AK Parti Gökçeada Belediye Başkan Adayı Yıldıray Ölçek, adanın artık hükümet destekli beş yıla ihtiyacı olduğunu vurguladı.

ÖLÇEK İDDİALI YÜRÜYOR
ÖLÇEK İDDİALI YÜRÜYOR Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 497 kez okundu.

 

 

AK Parti Gökçeada Belediye Başkan Adayı Yıldıray Ölçek, seçim çalışmalarını aralıksız hızlandırarak sürdürüyor. Gündüzleri esnaf gezisi yapan ve sokaklarda vatandaşlar ile buluşan başkan adayı Ölçek, akşamları ise ev toplantıları yaparak seçim çalışmaları yapıyor. AK Parti adayı Ölçek halkın kendisine olan teveccühünden memnun olduğunu ifade ederken, yorgun, bakımsız ve geriye giden bir Gökçeada'dan vatandaşın çok şikayetçi olduğunu ifade etti. Yıldıray Ölçek; " Çaldığımız kapılardan vatandaşın ilgi, alakası fevkalade yerinde. Güzel iyi bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuğun sonu hizmet olacak. Gökçeadamız önümüzdeki 5 yılda ihya olacak. Çağın gereksinimlerini karşılayan modern yaşama alanlarıyla donatılmış, kültür sanat faaliyetlerinin bol bol olduğu, sosyal alanların oluşturduğu bir Gökçeada için yola çıktık. Görüyoruz ki halkımızın da böyle bir Gökçeada beklentisi var. Bizlerde önümüzdeki 5 yıl Gökçeada'yı inşa edeceğiz, hem de birlik ve beraberlik içerisinde olup gönülleri de ihya edeceğiz. Mükemmel bir 5 yıl hemşerilerimizi bekliyor. Kalkınma dolu güzel sokaklarıyla çocuklarımız için, hanımlarımız için, ailemiz için güzel bir Gökçeada bizi bekliyor. Çok çalışacağız ve şehri imar edeceğiz, gönülleri de ihya edeceğiz.” Diye konuştu.

Gökçeada'nın bitkin ve yorgun bir yapısı olduğuna dikkat çeken Ölçek;  "Vatandaş saha belediyeciliği, gönül belediyeciliği istiyor. Arazide gezen belediye başkanı istiyor. 7/24 Belediyecilik anlayışı istiyor. Bizde bunu fazlasıyla hemşerilerimize vereceğiz. Önümüzdeki 5 yıl hem mahallelerimiz hem sokaklarımızı, yaşam alanlarımızı yakışır hale getireceğiz. Biz taze bir kan olarak, Yıldıray Ölçek olarak sahaya ineceğiz. İnşallah karış karış, sokak sokak hizmet edeceğiz. En büyük hedefimiz çocuklarımız, ailelerimiz, hanımlarımız için daha müreffeh bir Gökçeada'yı inşa etmek olacak" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akpartigökçeadabelediyebaşkanadayı #yıldırayölçek #esnaf #ada haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti