Advert
Advert
Advert

Her şey gelir geçer ama yazı kalır

Her şey gelir geçer ama yazı kalır
Her şey gelir geçer ama yazı kalır Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 503 kez okundu.

 İçişleri Bakan Yardımcısı  Bülent Turan'ın kaleme aldığı; şehir, tarih, siyaset, kültür ve sanat gibi birçok meseleye dair kaleme aldığı denemelerden oluşan, fikir ve düşünce kitabı “Durup Düşününce” eserinin Üsküdar Kitap Fuarında imza günü etkinliğinde Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Halil Özer ve belediye meclis üyeleri İçişleri Bakan Yardımcısı  Bülent Turan ile araya geldiler.

Lapseki’den gelen heyet İçişleri Bakan Yardımcısı  Bülent Turan ile kitap fuarını gezdi.

Kitap  fuarında bir açıklama yapan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan” Siyasi yoğunluğun içirişinde, özellikle pandemi döneminde elimizdeki notlarımızı bir kitaba çevirmeye çalışmıştık  Bundan birkaç sene önce “Durup Düşününce” adıyla bir kitap yayınlamıştık bu günde Üsküdar  Kitap Fuarı'nda dosalarımızla buluşmayı tercih ettik. Bu gün çok sayıda kitap imzasıyla, kitap tavsiye edenlerle,  severlerle, okuyanlarla bir araya geldik. Hem Çanakkale ‘den hem İstanbullu’daki  arkadaşlarımız kitap sevenlerle buluşmanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah yine farklı etkinliklerde bu işe devam edeceğiz sonuçta her şey gelir geçer ama yazı kalır diye düşünüyoruz. Kitabın önemini hatırasını bilmeyenimiz yoktur. Kitabımızın özellikle ilk bölümünde insan, hayat, aile, devlet bilinci gibi çok farklı böyle konular var. Sonrasında da meclis konuşmalarımızdan oluşan bir bölüm var hayat akıp gidiyor ama bazen durmak düşünmek en büyük görevimiz diye düşünüyorum”dedi.        

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #içişleribakanyardımcısı #bülentturan #kitapfuarı #lapseki #heyet #siyaset #kültür #tarih #sanat #şehir #kitap #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor