Advert
Advert
Advert

Daha iyi bir, Gelibolu için Güzel Günler Göreceğiz

AK Parti Gelibolu Belediye Başkan Adayı Ali Kamil Soyuak, Habertürk’te canlı olarak yayınlanan ‘Esra Toptaş’la Yerel Seçim 2024’programına katıldı.

Daha iyi bir, Gelibolu için Güzel Günler Göreceğiz
Daha iyi bir, Gelibolu için Güzel Günler Göreceğiz Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 486 kez okundu.

 

Gelibolu’da Yerel Seçim yarışını Evreşe Belediye Başkanlığı döneminde, çalışmaları ile anılan Ali Kamil Soyuak, adından fazlasıyla söz ettirmeyi başarmıştır. Soyuak, AK Parti tarafından Gelibolu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir.

Başkan Soyuak, geçtiğimiz gün katıldığı televizyon programında açıklamaları ile dikkat çekti. Belediyecilik üç aşamalıdır diyen Soyuak, birinci aşama yol, su, çöp ve kanilazasyondur.

 İkinci aşama sosyal donatılar yani yani otogar, kültür merkezi, kapalı pazar yeri,sinema, tyatro, yeşil alanlarınız, alışveriş merkezleri kreş gibi ve üçüncü aşama sosyal belediyeciliktir” dedi.

Son dönemde görevlerle vaatler birbirine karışmış durumda. Ben Gelibolu’ya yol, su, kanalizasyon, otogar, kapalı pazaryeri gibi zaten Belediye Başkanının bugüne kadar yapması gereken işleri vadetmiyorum. Bunlar bir Belediye Başkanının görevidir zaten. Seçildiğiniz andan  itibaren bir meslektir. Seçim bittimi sonuçlanmış olur.

Bize devlet bunun için para verir, maaş verir, vergi verir, iller bankası aracılığı size payını verir. Vatandaşına bu hizmetleri yapman gerekir diye verir.

Yolu yap, çöpü topla ve memlekete  ihtiyacı olan kreşinizi, yeşil alanlarınızı, otoparkınızı, kapalıpazar yerinizi yap diye verir. Bunların seçim vaadleri olmasıda yanlış bulduğum şeyler. Esas bunlar görev olduğu çin yapılması gektiren söz etmenin anlamı yok.  Gelibolu özelinde bunların tamamı yok.

Vaadse Evreşeden Geliboluya gelmek istememin en önemli nedeni  bu hizmetlerin olamaması ve Gelibolu halkının yararlanmaması.

Evreşede 3 yılda herşeyi bitirdik. Altyapı, kapalı pazaryeri, restorasyon, kreşin tamamını bitirdik.

3 dönemdir Evreşe’de gerçekleştirdiği projeleri anlatan Soyuak, Evreşe halkı sınırsız ücretsiz internet kullanıyor.

Özellikle kreş üzerinde duran Soyuak, kreş hizmetleri ücretsiz. İlköğretim çocuklarımızın tamamına

iyiki doğdun pastası gönderiyoruz.

Cenaze hizmetleri tamamen ücretsizdir. Yaşlılarımızın evlerine yemek götürüyoruz.

Tek bir derdimiz var sizin yanınızdayız. İyi gününüzde kötü gününüzde arkanızdayız, yaşamın içindeyiz.

Bu hizmetleri Evreşe’de yaptık. Gelibolu halkı da ücretsiz kreşle tanışacak. Bütün evler ücretsiz internet ile tanışacak vaadim var”

dedi Soyuak.

Son olarak Soyuak,

Ne olur bir oy verin, Gelibolu'yu avrupanın en güzel şehri yapalım hırsım bu, enerjim bu,

Ne olur bir oy verin, çocuklarımızın geleceği güvenli, aş, yemek, iş  sorunu olamayan bir Gelibolu’yu yeniden inşa edelim,

Ne olur bir oy verin, mutlu olduğumuz dinç Gelibolu’yu inşa edelim tek derdim bu” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akpartigelibolubelediyebaşkanadayı #alikamilsoyuak #habertürk #esratoptaş #tv #program #seçimçalışması #proje #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti