Advert
Advert
Advert

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

İlimizde yapılacak olan her türlü sportif müsabakada alınacak güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 219 kez okundu.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları Hakkı UZUN, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi AKMAN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Firuz ERDİL, spor kulüpleri yöneticileri ile ilgili kurum  yetkilileri katıldı.

 

Toplantıda, İlimiz genelinde spor müsabakalarının sağlıklı ve güvenli bir ortamda oynanabilmesi için alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde gittiği spor müsabakalarını zevkle ve güvenli bir şekilde izlemesi için tüm tedbirlerin alındığını belirten Vali İlhami AKTAŞ,” İlimizde gerçekleştirilen sportif müsabakalarda bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, yapılan sunum ve değerlendirmelerin ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #ilsporgüvenlikkurulu #toplantı #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor