Advert
Advert
Advert

Çanakkale'ye Halk Bahçesi'nin 3 katı büyüklüğünde yeni bir park geliyor

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Esenler Mahallesi'ne yapacakları 75 dönümlük 'Kent Park' projesinin detaylarını anlattı.

Çanakkale'ye Halk Bahçesi'nin 3 katı büyüklüğünde yeni bir park geliyor
Çanakkale'ye Halk Bahçesi'nin 3 katı büyüklüğünde yeni bir park geliyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 776 kez okundu.

Erkek, Halk Bahçesi'nin yaklaşık 3 katı büyüklüğünde olacağını söylediği Kent Park'ın içinde bir çok faaliyet alanının bulunacağını söyledi. Kent Park'ın yanında ayrıca bir Ekolojik Kreş yapacaklarını söyleyen Erkek'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Çok değerli hemşehrilerim, Esenler Mahallemizde Ahmet Piriştina Caddemizin kuzeyindeki 75 dönümlük park alanımızın içerisindeyiz. Burada harika, çok amaçlı tematik bir park yapacağız. 75 bin metrekare, halk bahçemizin yaklaşık 3 katı büyüklüğünde. Parkımızın içerisinde botanik park olacak, ıslah edilmiş dere yatağının üzerinde köprüler olacak, yürüyüş ve bisiklet yollarımız olacak, 7'den 70'e herkesin yararlanabileceği, dinlenebileceği, spor yapabileceği, doğa ile iç içe vakit geçirebileceği harika bir park yapacağız."

 

25 DÖNÜME SPOR ALANLARI YAPILACAK

"Bu parkın hemen yakınında 25 dönümlük bir alanımız var. Orada da spor sahaları olacak, basketbol sahaları olacak. Tenis sahaları ve gençlerimiz için spor alanları olacak."

 

 

10 DÖNÜM ALANA EKOLOJİK KREŞ

"Yine bu 75 dönümlük park alanımızın çaprazında 10 dönümlük bir alanımız var. Orada Ekolojik Kreş yapacağız çocuklarımız için. Burada olağanüstü güzel bir yaşam alanı, tematik park, kent park yaratacağız. Yeşil alanlarımızı, park alanlarımızı çoğaltacağız. Yaşam standartı yüksek güzel bir kenti hep birlikte inşa edeceğiz."

 

 

 

 

 

#çananakle #chpçanakkalebelediyebaşkanı #muharremerkek #proje #kreş #sporalanları #kentpark #halkbahçesi #park #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti