Advert
Advert
Advert

Soyuak, 'Artık Belediye Başkanı Değil, Gelibolu Kazansın'

Soyuak, 'Artık Belediye Başkanı Değil, Gelibolu Kazansın'
Soyuak, 'Artık Belediye Başkanı Değil, Gelibolu Kazansın' Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 407 kez okundu.

 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kamil Soyuak,  dün akşam Balıkhane Meydanı’nda proje ve aday tanıtımını gerçekleştirdi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kamil Soyuak’ın proje ve aday tanıtım programına Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetimi ile binlerce vatandaş katıldı.

Proje ve aday tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkan Adayı Ali Kamil Soyuak; “Projelerini Gelibolu için vaaatlerini sırasıyla yapacaklarını anlattı.

Ben sizlere güler yüzlü bir belediye başkanı olmayı vaat ediyorum. Bu şehri beraber yöneteceğiz bu şehrin hikayesinin kahramanları olacağız. Benim derdim başkan olmak değil, zaten Evreşe Belediye Başkanıyım. Yeterince başarılarım oldu.

 Benim derdim aileden, sizden biri olmak. Bir belediye var arkamda, bir belediye başkanı var arkamda demelisiniz.

Konuşmasının devamında Soyuak, rantı yanlış anlamış Mustafa Bey. Rantı yolları çukur ve çamurken,  yollarının yapılmış olmasını zannedebilirsiniz rantı.

Bu kenti üç beş kişiye değil bu kentin evrensel akıla, kurumsal zekaya, kurumsal yatırımın Gelibolu’ya muhakkak girmesini istiyoruz.

Biz rantın aş, iş, ekmek olmasını istiyoruz. Siz rant diyorsunuz biz değişim diyoruz, gelişim diyoruz. Turizmi geliştirerek, turizmi farkındalığı oluşturarak Gelibolu’ya kazandırmak istiyoruz.

Artık bir oy verelim ne parti kazansın ne de belediye başkanı kazansın. Bir belediye başkanı kazandığı gün ben demez biz derse Gelibolu kazanır.

Artık ben değil, lütfen hep beraber biz beraber yönettiğimiz Gelibolu kazansın ” dedi.

Belediye Başkan Adayı Ali Kamil Soyuak’ın, konuşmasının ardından Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri tanıtıldı. Meclis üyelerinin tanıtımının ardından sahnede Taner Yarımdünya ve ünlü sanatçı Rafet El Roman konser verdi. Katılan binlerce vatandaşı coşturarak, eğlencenin doruğuna çıkaran Rafet El Roman konseri büyük alkış aldı.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akpartigelibolubelediyebaşkanadayı #alikamilsoyuak #adaytanıtım #projetanıtım #balıkhanemeydanı #ayhangider #halk #ilmeclisüyeleri ismailkaşdemir #taneryarımdünya #rafetelroman #eğlence #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti