Advert
Advert
Advert

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıldönümü Açılış Töreni Kale-i Sultaniye’ de Gerçekleştirildi

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıldönümü Açılış Töreni Kale-i Sultaniye’ de Gerçekleştirildi
Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıldönümü Açılış Töreni Kale-i Sultaniye’ de Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 163 kez okundu.

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü açılış töreni Kale-i Sultaniye’ de gerçekleştirildi.

Törene; Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa BİÇEN ve eşi Sibel BİÇEN, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, AK PARTİ İl Başkanı Naim MAKAS, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şube Başkanı Muharrem ŞAHİN, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Erol GÜNAYDIN, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Sebahat Korkmaz DEMİR, askeri ve mülki erkan, İl müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.   

Kale-i Sultaniye’ de yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümü açılış töreninde Halk eğitim merkezi karma liseler gençlik dans topluluğu öğrencileri Halk Oyunlarını sergilediler.  

 

Çanakkale Mehteran Topluluğunun sergilediği gösterinin ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a sunulmak üzere kutsal toprak, deniz suyu ve Şanlı Bayrağımız Vali İlhami AKTAŞ tarafından sporculara teslim edildi.

 

Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa BİÇEN ve eşi Sibel BİÇEN, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, şehit aileleri, gaziler, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar ellerinde Türk Bayraklarıyla Çanakkale Valiliği önüne kadar halk yürüyüşü gerçekleştirdiler.     

 

Çanakkale Valiliği önünde Vali İlhami AKTAŞ tarafından Zafer Koşusunun startı verildi.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #denizzaferi #yıldönümü #açılış #kaleisultaniye #tören #öğrenci #halk #halkoyunları #mehterantopluluğu #haber #zaferkoşusu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor