Advert
Advert
Advert

Japonya İstanbul Başkonsolosu ÇOMÜ’yü Ziyarette Bulundu

Japonya İstanbul Başkonsolosu Kenichi Kasahara, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından Dardanos Yerleşkesi’nde düzenlenen özel bir davet yemeğine katıldı.

Japonya İstanbul Başkonsolosu ÇOMÜ’yü Ziyarette Bulundu
Japonya İstanbul Başkonsolosu ÇOMÜ’yü Ziyarette Bulundu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 886 kez okundu.

 

Davet yemeğine, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel, Eğitim Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç ve Japon Dili Edebiyatı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tolga Özşen katıldı.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyesi Erhan Babaç ve bölüm öğrencilerinin hazırladığı yemekler, konuklara sunuldu.

 

Etkinlikte, Kurumsal İletişim Direktör Yardımcısı Doç. Dr. Onur Tatar tarafından hazırlanan, “Çiçeklere Övgü” isimli küresel ısınmaya karşı sanatsal bağlamda farkındalık yaratmayı amaçlayan video izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

 

Yemek menüsünü, limon köpüğü ve kereviz sos ile servis edilen Dardanos Leek, ekşi keçi yoğurdu ve patlıcan kabuğu ile servis edilen Arancini di Riso –Humus,keşkekli kuzu incik ve çikolata, armut kreması ve armut kıtırı eşliğinde servis edilen Craquelin Zest yemekleri oluşturdu.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ve Japonya İstanbul Başkonsolosu Kenichi Kasahara’ya sunulan özel bir hediye takdimi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #japonyaistanbulbaşkonsolosluğu #ziyaret #davet #gastronomi #öğrenci #yemek #etkinlik #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti