Advert
Advert
Advert

Çanakkale Zaferi, en şanlı zaferlerden biridir

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Çanakkale Zaferi, en şanlı zaferlerden biridir
Çanakkale Zaferi, en şanlı zaferlerden biridir Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 276 kez okundu.

 

Başkan Makas, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ecdadımızın, mukaddes vatan topraklarımıza göz diken düşman kuvvetlerine karşı elde ettiği Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutlamanın büyük bir gururunu yaşıyoruz.

Çanakkale ruhuyla kenetlenen ecdadımız, 1915 yılında yurdumuza göz dikmiş düşmanlara karşı, istikbalini ve istiklalini korumak isteyen bir milletin karşısında hiçbir gücün duramayacağını tüm dünyaya göstermiştir.

Cumhuriyetin ‘ön sözü’ dediğimiz Çanakkale Zaferi, Türk Milletimizin tarih boyunca kazandığı en şanlı zaferlerden biridir.

Bugün bizlere düşen görev; Aziz şehitlerimizin kutsal kanlarıyla sulanmış vatan topraklarına en iyi şekilde sahip çıkmak ve şanlı Türk Bayrağı’mızın dalgalanması için birlik ve beraberlik içinde verilen mücadeleyi idrak edip ‘Çanakkale Ruhu’nu’ gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyor; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akpartiçanakkaleilbaşkanı #naimmakas #çanakkalemilletvekili #ayhangider #18mart #çanakkaledenizzaferi #kutlama #mesaj #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti