Advert
Advert
Advert

1445.Bayram, 1445. heyecan.

İslâm âleminin en müstesna zaman dilimlerinden biri olan Ramazan Bayramı’na ulaştık. Yine Ramazan Bayramı ile moral buluyor, yine onunla yenileniyor, kardeşliğimizi ve huzurumuzu pekiştiriyoruz.

1445.Bayram, 1445. heyecan.
1445.Bayram, 1445. heyecan. Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 249 kez okundu.

 

 

İnancı ne seviyede olursa olsun, Ramazan ve onun bayramı olan Ramazan Bayramı, toplumlara huzur ve mutluluk getirir. Aziz Milletimizin zaten doğasında mevcut olan feraseti, birlikte yaşama kabiliyeti ve Anadolu irfanı, yüce dinimizin insana ait en yüksek değerlerini barındıran Ramazan Bayramı ile birleşince, bize ayrı bir ilham, ayrı bir güç ve yeni başlangıçlar için yeni ilhamlar vermektedir.

Ramazan ayında yaptığımız ve tüm ülkenin demokratik bir olgunlukla karşıladığı seçimler sonrası, seçim gündemsiz 4 yıllık bir süreye adım attık. İnşallah Ramazan Bayramı’nın manevi havası, bu yeni başlangıcı herkes için kolaylaştıracak, Türkiye Yüzyılı’na daha moralli, daha umutlu ve daha güçlü bir başlangıç yapmanın önünü açacaktır.

1445.Ramazan Bayramı’nın belki de en üzücü vasfı, dünyada Müslümanlara karşı eşine az rastların bir soykırım vahşetine tanıklık etmiş olmasıdır. Bir süredir Filistin’de yaşananlar, her türlü kutsalın, insani değerin yok sayıldığı; inanca saygı şöyle dursun, insan olmaya saygının bile olmadığı bir dünya tablosunu, ne yazık ki 1445. Ramazan Bayramı’na kaydetmiştir. Ancak, savaşlar ve zulüm, umudu hiçbir zaman yenememiştir.

İçişleri Bakanlığımız olarak bu Ramazan Bayramı’nda da vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için teyakkuzdayız. Asayiş için tüm yerleşim yerlerinde, trafik güvenliği için tüm yollarda ekiplerimizle sahadayız; havadan İHA ve helikopter denetimlerine kadar gerekli tüm tedbirleri aldık. Vatandaşlarımızında trafik kurallarına hassasiyetle dikkat etmelerini diliyoruz.

Bu vesileyle, Aziz Milletimizin her ferdinin bayramını tebrik ediyor; sağlık, mutluluk ve huzur dolu, neşe dolu bir bayram diliyorum. Başta Filistin olmak üzere dünyadaki tüm mazlum coğrafyalardaki Müslümanların da sıkıntılarından kurtulmalarını; Müslümanlara yönelik eziyetlerin, çatışma ve soykırımların, her türlü sömürünün bitmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #içişleribakanyardımcısı #bülentturan #bayrammesajı #mesaj #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor