Advert
Advert
Advert

23 Nisan'da Rektörlük Makamı Miniklere Emanet Edildi

23 Nisan'da Rektörlük Makamı Miniklere Emanet Edildi
23 Nisan'da Rektörlük Makamı Miniklere Emanet Edildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 196 kez okundu.

 

 

 

 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı anlamlı bir etkinlikle kutladı. Rektörlük makamı koltuğu, Kreş ve Çocuklar Evi öğrencilerine devredilerek, bayram coşkusu miniklerle paylaşıldı. Etkinliğe katılan çocuklardan 6 yaşındaki Eylül Yalçın ve Deniz Arslan rektörlük makam koltuğuna oturarak "bir günlük rektör" olma heyecanını yaşadılar. Çocukların neşeli kahkahaları ve coşkulu sesleri Rektörlük makamında yankılandı.

 

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, bu anlamlı etkinlikle ilgili şunları söyledi: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte kutlamanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günde, rektörlük makamımızı minik misafirlerimize devrederek, onların heyecanına ve coşkusuna ortak olduk. Onların masum bakış açılarıyla dünyaya bakmak ve bu güzel günü onlarla paylaşmak, bizlere büyük bir ilham kaynağı oldu."

 

Etkinlik, Çocuklar Evi öğrencilerinin kreşe yönelik taleplerinin "bir günlük rektörlere" aktarılmasının ardından, miniklerin Rektörlük makamında hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi. Geleceğin nesillerine emanet edilen egemenlik ve demokrasi bilinci, miniklerin kalplerine işlendiği etkinlikte çocuklar, bu unutulmaz deneyimi büyük bir sevinçle anımsayacaklar.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomürektörü #cüneyterenoğlu #yirmiüçnisanulusalegemenlikveçocukbayramı #öğrenci #rektörlükmakamı #etkinlik #hatıra #fotoğraf #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor