Advert
Advert
Advert

AK Parti İl Başkanı Makas’tan: ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ Mesajı

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti İl Başkanı Makas’tan: ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ Mesajı
AK Parti İl Başkanı Makas’tan: ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ Mesajı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 518 kez okundu.

 

 

 Başkan Makas yayınladığı mesajında şu ifadeleri dile getirdi;

Akıttığı alın teriyle helal kazanç uğruna büyük bir özveriyle çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimiz, ülkemiz için büyük bir öneme sahiptir.

Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşması için emekçilerimizin; maden ocaklarından sanayideki atölyelere, kırsaldaki tarlalardan limandaki tersanelere kadar uzanan hayat öykülerini Güçlü Türkiye yolunda bir temel taşı olarak görmekte ve bu doğrultuda adımlar atmaktayız.

Helal rızık uğruna fedakârca çalışan emekçi kardeşlerimizin her zaman ve her koşulda kutsal emeğini koruyup onların yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akpartiçanakkaleilbaşkanı #naimmakas #birmayısemekvedayanışmagünü #mesaj #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Sosyal Yaşam Evi Katılımcılarından Sergi Ziyareti
Sosyal Yaşam Evi Katılımcılarından Sergi Ziyareti
Kent Genelinde Risk Teşkil Eden Ağaçlar Kaldırılarak Yeni Ağaçlandırma Çalışmaları Gerçekleştirilecek
Kent Genelinde Risk Teşkil Eden Ağaçlar Kaldırılarak Yeni Ağaçlandırma Çalışmaları Gerçekleştirilecek