Advert
Advert
Advert

Şehitler Diyarında Kadın Başkan

Şehitler Diyarında Kadın Başkan
Şehitler Diyarında Kadın Başkan Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2298 kez okundu.

 

Eceabat’ta Cumhuriyet Halk Partisi Saim Zileli ile 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı seçimlerine girmiş ve %51.85’lik oranla, oyların 2.084’ü alarak güven tazelemişti.

 

Meclis çoğunluğunu da net bir şekilde elinde bulunduran Cumhuriyet Halk Partisi grubu Eceabat Tarihinde bir ilke imza atarak 1.sıra adayı olarak Meclis Üyesi olmaya hak kazanan Gülce Girgin, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli ve Belediye Meclisi’nin desteği ile Belediye Başkan Vekili olarak atandı.

 

Gülce Girgin kimdir?

25.01.1997 yılında Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve lise öğretimini Eceabat'ta tamamlayan daha sonra 2015 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler bölümüne başlayıp, 2018 yılında mezun olmuştur.

2018 yılında Okan Girgin ile hayatını birleştiren Gülce Girgin bir çocuk annesidir. 2021 yılında Emlak Yönetimi ön lisans programında eğitim hayatına devam etmekte olup, 2023 Yılından bu yana Eceabat Kadın Kooperatifi kurucu üyesi ve başkan yardımcılığı görevini ifa etmektedir. Meslek yelpazesini geniş tutan Girgin, Gayrimenkul Danışmanı ve aynı zaman market işletmecisidir.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #eceabatbelediyebaşkanı #saimzileli #belediyemeclisüyesi #gülcegirgin #eceabatbelediyebaşkanvekili #chp #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama