Advert
Advert
Advert

Öğrenci Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi kurumsal akreditasyon ara değerlendirme sürecine ilişkin Öğrenci Kalite Komisyonu toplantısı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonunda düzenledi.

Öğrenci Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi
Öğrenci Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 328 kez okundu.

 

 

Toplantıya, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Bülent Güven, Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Kan, Komisyon Üyeleri, Öğrenci Kalite Komisyon Üyeleri ve Öğrenci Senatosu Üyeleri katılım sağladı.

Öğrencilerimizle Yaptığımız Her İşin Çıktısına Güveniyoruz

 “Biz tüm iyileştirme çalıştırmaları kapsamında yapılan her işi öğrencilerimiz için öğrencilerimizle birlikte yapıyoruz” diyerek başladığı konuşmasında Rektör Erenoğlu; “Sizler bizim en büyük iç paydaşımızsınız. Mezun olduktan sonra ise en büyük dış paydaşımız olarak bizleri temsil etmeye devam edeceksiniz. Sizlerle yaptığımız her işin çıktısına güveniyoruz. Bu toplantıda da bu çıktıları değerlendireceğiz” dedi ve katılımları, katkıları için öğrencilere teşekkür etti.

 

Öğrenci Kalite Komisyon Başkanı Beyza Hamdiye Güner, kalite ve iyileştirme çalışmalarının sonuna yaklaşırken değerlendirme sürecinde işleyişin nasıl yürütülmesi gerektiği konusunda komisyon üyelerine bir sunum gerçekleştirdi.

 

Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Bülent Güven ise öğrencilerin süreç içerisinde yaptıkları çalışmalara değinerek öğrencilerin sürece verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 

 

Toplantı, üyelerin iyileştirme önerileri ve sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomürektörü #cüneyterenoğlu #toplantı #öğrencikalitekomisyonu #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama