Advert
Advert
Advert

Tarih, Şan, Şeref, Bizim Çanakkale Kahramanları Projesi Başlıyor

​İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan “Tarih, Şan, Şeref, Bizim Çanakkale Kahramanları” projesi kapsamında, Çanakkale Valiliği ile Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği arasında protokol imzalandı.

Tarih, Şan, Şeref, Bizim Çanakkale Kahramanları Projesi Başlıyor
Tarih, Şan, Şeref, Bizim Çanakkale Kahramanları Projesi Başlıyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 219 kez okundu.

 

 

 

Valilik makamında gerçekleşen imza törenine; Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Çan Şehit ve Gazi Aileleri Başkanı Nail EKER, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

 

“Tarih, Şan, Şeref, Bizim Çanakkale Kahramanları” projesi kapsamında, Vali İlhami AKTAŞ ile Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ arasında protokol imzaları atıldı.

 

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, “Tarih, Şan, Şeref, Bizim Çanakkale Kahramanları” projesine desteklerinden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür etti.

 

Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin emaneti olan yakınları ile gazilerimizin her zaman yanında olacaklarını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “Tarih, Şan, Şeref, Bizim Çanakkale Kahramanları” projesinin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #tarih #şan #bizimçanakkalekahramanları #proje #çanakkaleşehitvegaziaileleriderneği #imza #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama