Advert
Advert
Advert

Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi Son Etap Çalışmaları Devam Ediyor

Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi Son Etap Çalışmaları Devam Ediyor
Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi Son Etap Çalışmaları Devam Ediyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 437 kez okundu.

Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası Açık Alan Kimliklendirme Çalışması olan Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi’nin yetkili heyeti, son etaba ilişkin faaliyetleri yerinde görmek amacıyla Çanakkale Seramik Kalebodur Çan Fabrikası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (Güzel Sanatlar Fakültesi, Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi) ile Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş. iş birliğinde devam eden çalışmaların üçüncü çalıştayına; Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, İstanbul Marmara Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin Güzel Sanatlar Fakülteleri Seramik/ Seramik ve Cam Bölümleri öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan 52 kişilik bir ekip katıldı.

Heyet, Çalışmaları Takip Etmek için Çan’daydı

19-30 Mayıs 2024 tarihleri arasında sürecek olan üçüncü çalıştayın Çanakkale Seramik Kalebodur Çan Fabrikası bünyesindeki Atölye Kale departmanında devam eden çalışmalarını ise Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Özleyiş Çetin, sivil platformda gönüllü çalışmalar yürüten Özen Algönül Erkek, Çanakkale Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Özlem Eryiğit, Destek Hizmetleri Müdürü Gökhan Taştan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Yeşim Zümrüt, Çanakkale Kale Seramik Fabrikaları Genel Müdürü Süleyman Soysal ve Atölye Kale Üretim Yöneticisi Engin Çetin birlikte ziyaret etti.

 

Üniversitelerin öğretim görevlileri ve öğrencileriyle bir araya gelen heyet, çalışmaları yerinde inceleyerek, proje ve yürütülen faaliyetlere ilişkin detaylı bilgi aldı.

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyesi #çomügüzelsantlarfakültesi #seramik #cam #öğretimelemanları #öğrenciler #çan #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama