Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ 'de İHA Pilot Ehliyeti Kursu Düzenlendi

ÇOMÜ 'de İHA Pilot Ehliyeti Kursu Düzenlendi
ÇOMÜ 'de İHA Pilot Ehliyeti Kursu Düzenlendi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 846 kez okundu.

 

 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Havacılık Kulübü koordinatörlüğünde, İHA (İnsansız Hava Aracı) kullanımı konusunda teorik ve pratik eğitimleri içeren ticari "İHA 0/1" ticari pilot ehliyet kursu düzenlendi. Kurs, Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin desteğiyle  Dardanos Tesislerinde gerçekleştirildi.

 

Kursun sertifika törenine,  ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Balıkesir Üniversitesi Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan, kurs eğitmenleri Dr. Öğr. Üyesi Gülaçtı Şen, Dr. Öğr. Üyesi Bülent Kurt ve Doç. Dr. Seyhun Durmuş, ÇOMÜ Havacılık Kulübü Akademik Danışmanı Prof. Dr. Cafer Türkmen, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Sertifika töreninde BAUN Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan “bize bu imkanları sağlayan Balıkesir ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörleri Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’na teşekkürü borç bilirim” dedi.

Teşekkür belgelerinin takdiminde kursun kapanış konuşmasını yapan ÇOMU Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, bu tür eğitimlerin üniversiteler arası işbirliğini güçlendirdiğini ve öğrencilerin mesleki gelişimlerine büyük katkı sağladığını vurguladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomürektörü #cüneyterenoğlu #iha #pilot #ehliyet #kurs #balıkesirüniversitesi #öğrenci #sertifika #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor