Advert
Advert
Advert

AYAY Bölümünde Geleneksel Üniforma Giyme Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi (AYAY) Bölümü birinci sınıf öğrencilerinin Geleneksel Üniforma Giydirme Töreni gerçekleştirildi.

AYAY Bölümünde Geleneksel Üniforma Giyme Töreni Gerçekleştirildi
AYAY Bölümünde Geleneksel Üniforma Giyme Töreni Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 824 kez okundu.

 

 

 

 

Safiye Hüseyin Elbi Salonunda gerçekleşen törene; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz Akgün, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Erdem Gümüş, Çanakkale Havalimanı Müdürü Ali Ünde, Çanakkale İtfaiye Müdürlüğü İtfaiye Grup Amiri Cüneyt Göncü, Emekli İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Dekan Prof. Dr. Mehmet Yılmaz Akgün, AYAY bölümü hakkında bilgi vererek öğrencilere başarılar diledi.

 

“Bu formayı giyerek onurlu ve sorumluluk sahibi bu mesleğe en büyük adımı atmış oluyorsunuz” diyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, “Bizler siz değerli öğrencilerimizle gurur duyuyor, sizlere eğitim veren tüm kıymetli akademisyenler ve müdürlerimize teşekkür ediyor hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

AYAY öğrencilerine mesleki eğitimlerde gösterdikleri başarılarından dolayı akademisyenler ve iş birlikçi kurumlar tarafından sertifikalarının verilmesinin ardından tören, gerçekleştirilen ikram ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #ayaybölümü #üniformagiyme #tören #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor