Advert
Advert
Advert

Eğitim Aile Sağlığı Merkezi ÖSEM’de Açılacak

Eğitim Aile Sağlığı Merkezi ÖSEM’de Açılacak
Eğitim Aile Sağlığı Merkezi ÖSEM’de Açılacak Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 775 kez okundu.

 

2023 Paydaş Memnuniyet Anketleri sonuçlarına göre Kalite Güvence Komisyonu Toplantısında alınan iyileştirme kararı doğrultusunda öğrencilerimizin ve personelimizin sağlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyetinin artırılması, kampüs içi sağlık hizmeti çeşitliliğinin çoğaltılması kapsamında Eğitim Aile Sağlığı Merkezi (Eğitim ASM) açılıyor.

 

Üniversitemiz Terzioğlu Yerleşkesinde öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize birinci basamak sağlık hizmeti sunmak amacıyla Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezimizde açılacak olan “Eğitim Aile Sağlığı Merkezinin” yapımı ile ilgili çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

 

Eğitim ASM: Birçok Hizmetin Aynı Noktada Toplandığı Etkili Bir Merkez Olacak

3 adet poliklinik,1 eğitim salonu, gebe izleme, pansuman ve kan alma bölümlerinin olacağı sağlık merkezinde; kampüsümüzde farklı noktalarda hizmet veren psikologlarımız ve diyetisyenlerimizde yer alacak. Böylece Eğitim ASM birçok hizmetin aynı noktada toplandığı etkili bir merkeze dönüşecek.

 

Üniversitemizde Aile Hekimliği Uzmanlık Eğitimlerini alan asistan doktorlarımız ve öğretim üyelerimizin de poliklinik hizmeti sunacağı Eğitim ASM ÇOMÜ ailesine katkı sağlayacak.

 

Kampüsümüzün merkezinde yer alacak Eğitim ASM ile öğrencilerimiz ve personellerimiz zamandan kazanırken, 3. Basamak sağlık hizmeti sunan hastanelerimizin üzerindeki hasta yükünün de önemli ölçüde azalması ve randevularda rahatlama sağlanması hedeflenmektedir.

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #eğitim #osem #eğitimasmçomü #poliklinik #hizmet haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor