Gündem
Giriş Tarihi : 21-04-2025 17:08   Güncelleme : 21-04-2025 17:08

Solo Türk’ten Vali Toraman’a ziyaret

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Çanakkale Kara Savaşları’nın 110. yıl dönümü anma programı kapsamında Çanakkale’de gösteri uçuşu gerçekleştirecek olan Solo Türk ekibini ağırladı.

Solo Türk’ten Vali Toraman’a ziyaret

 

 

 

  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Çanakkale Kara Savaşları’nın 110. yıl dönümü anma programı kapsamında Çanakkale’de bulunan SOLO TÜRK Pilotları; Binbaşı Murat Bakıcı, Binbaşı M. Erhan Aydemir, Halkla İlişkiler Subayı Üsteğmen Alper Şen ve Üçvş. Muhammed Bölükbaşı katıldı. Ziyaret sırasında Vali Toraman, kahraman pilotlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.

SOLOTÜRK ekibi, 23-24-25 Nisan tarihlerinde gerçekleştirecekleri gösteri uçuşlarıyla, gökyüzünden Çanakkalelileri selamlayacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin

Yönetici