Advert
Advert
Advert

Baca Kapaklarında Bakım ve Onarım Çalışması

​Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Bulvarı'ndaki kanalizasyon ve yağmur suyu hattı üzerinde bulunan baca kapaklarında bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Baca Kapaklarında Bakım ve Onarım Çalışması
Baca Kapaklarında Bakım ve Onarım Çalışması Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 82 kez okundu.

 

 

 

  

6 Mayıs 2025 Salı günü düzenlenen çalışma kapsamında ekipler, Cumhuriyet Meydanı'ndaki ulaşım konforunu etkilemesinin yanı sıra ses yapan baca kapaklarını yükselterek çevresi ile uygun seviyeye getirdi. Ekipler çalışma doğrultusunda ayrıca arızalı baca kapaklarını da değiştirdi.

   

Çalışma süresince Çanakkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü trafik ekipleri de ulaşım güvenliğini sağlamak amacı ile çalışma alanında gerekli tedbirleri alarak araç sürücülerini yönlendirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkalebelediyesi #bacatemizliği #yağmursuyuhattı #çalışma #bakım #onarım #çalışma#çanakkalehaberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
ÇOMÜ BİİBF VE BİGA UBF ÖĞRENCİLERİNE İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ VERİLDİ
ÇOMÜ BİİBF VE BİGA UBF ÖĞRENCİLERİNE İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ VERİLDİ
Yağış Öncesi Rutin Izgara Temizlik Çalışmaları Yürütüldü
Yağış Öncesi Rutin Izgara Temizlik Çalışmaları Yürütüldü