Advert
Advert
Advert

Conkbayırı'nda Yangın Riskine Karşı Üçüncü Aşama Çalıştayı

​Güzelyalı Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Abide Konferans Salonu’nda, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı koordinesinde yürütülen Conkbayırı Yangın Risk Yönetim Planı Çalıştayı’nın üçüncü aşaması gerçekleştirildi.

Conkbayırı'nda Yangın Riskine Karşı Üçüncü Aşama Çalıştayı
Conkbayırı'nda Yangın Riskine Karşı Üçüncü Aşama Çalıştayı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 142 kez okundu.

 

 

 

 

           

Toplantıya; Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve ilgili paydaş kurumların temsilcileri katıldı.

        

Çalıştayda, bölgenin tarihi ve doğal mirasını korumaya yönelik alınacak önleyici tedbirler ile kurumlar arası iş birliği imkanları değerlendirildi. Ayrıca, plan kapsamında yapılması gereken çalışmaların hangi aşamada olduğu ve hazırlık sürecini hangi kurum ve kuruluşların üstleneceği konuları ele alındı.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkalevalisi #ömertoraman #güzelyalımillitakımlarkampveeğitimmerkezi #abidekonferanssalonu #çanakkalesavaşlarıgelibolutarihialanbaşkanlığı #conkbayırıyangınriskyönetimplanıçalıştayı #toplantı #yangın #çomürektörü #cüneyte
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kadınlar Masa Tenisi ve Satranç Turnuvasında Bir Araya Geldi
Kadınlar Masa Tenisi ve Satranç Turnuvasında Bir Araya Geldi
İŞKUR'dan Engelliler Haftasında Golbol desteği
İŞKUR'dan Engelliler Haftasında Golbol desteği