Advert
Advert
Advert

Kentimiz Evimiz Sloganı İle Temizlik Hareketi Gerçekleştirildi

​Çanakkale Belediyesi, “Evimiz kadar temiz bir Çanakkale için muhtarlık ve esnaflarımızla birlikte hareket ediyor” sloganıyla önemli bir temizlik etkinliğine imza attı.

Kentimiz Evimiz Sloganı İle Temizlik Hareketi Gerçekleştirildi
Kentimiz Evimiz Sloganı İle Temizlik Hareketi Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 104 kez okundu.

 

 

 

        

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve eşi Özen Algönül Erkek’in de destek verdiği etkinlik, 12 Temmuz 2025 Cumartesi günü 10.00 - 12.00 saatleri arasında Kemalpaşa Mahallesi Molla Yakup, Tekke, Tarla, Aslan Abla ve Kemalyeri Sokak’ta gerçekleştirildi. Etkinliğe ayrıca Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar da yoğun katılım gösterildi.

       

“Kentimiz evimiz” prensibini benimseyen Çanakkale Belediyesi, bu etkinlikle kent temizliğinin tüm toplum tarafından benimsenmesi konusunda önemli bir farkındalık oluşturmayı hedefledi.

       

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkalebelediyebaşkanı #muharremerkek #kentimizevimiz #etkinlik #kenttemizliği #özenalgönülerkek #belediyemeclisüyeleri #muhtarlar #vatandaşlar #farkındalık #çanakkalehaberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Sahiller Düzenli Olarak Temizleniyor
Sahiller Düzenli Olarak Temizleniyor
Sosyal Yaşam Evi Katılımcılarından Sergi Ziyareti
Sosyal Yaşam Evi Katılımcılarından Sergi Ziyareti