İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta'nın katılımıyla gerçekleşen final müsabakalarında büyük heyecan yaşandı. Finalde Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi ile TOKİ Anadolu Lisesi karşı karşıya gelirken, şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf TOKİ Anadolu Lisesi oldu. Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi’nin ikincilik elde ettiği turnuvada, Çanakkale Özel Ortaokulu ise sergilediği mücadele ile turnuvanın üçüncüsü olmaya hak kazandı. Turnuva boyunca sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Çanakkale Özel Ortaokulu (Çanakkale Koleji) takım antrenörü Şenay Bayram, takım oyuncusu Tunay Dilican ve takım kaptanı Deniz Kaçın turnuvanın ardından değerlendirmelerde bulundu.
Çanakkale Özel Ortaokulu'nu turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Öğretmeni Şenay Bayram, organizasyonun önemine değinerek şunları söyledi: "Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenen bu anlamlı turnuvada okulumuzu temsil etmekten ve kupa ile dönmekten mutluluk duyuyoruz. Sahada kazanılan dereceden çok, meslektaşlarımızla bir arada olmak ve sporun birleştirici ruhunu yaşamak bizler için kıymetliydi. Şampiyon olan TOKİ Anadolu Lisesi'ni ve centilmence mücadele eden tüm takımları tebrik ediyorum. Bizlere her türlü desteği veren okul idarecilerimize ve organizasyonu düzenleyen İl Millî Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz." dedi.
Takımın bir diğer Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Öğretmeni Tunay Dilican ise turnuvanın atmosferini değerlendirdi: "Turnuva boyunca sahada çok güzel bir enerji vardı. Hem ter döktük hem de eğlendik. Öğretmenler olarak sınıf dışındaki bu tarz sosyal ve sportif etkinliklerde bir araya gelmek motivasyonumuzu artırıyor. Çanakkale Özel Ortaokulu olarak sahaya iyi bir karakter yansıttığımıza inanıyorum. Üçüncülük kupası, bu güzel mücadelenin ve harcadığımız emeğin güzel bir karşılığı oldu." dedi.
Takım Kaptanı Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Deniz Kaçın ise takım ruhuna vurgu yaparak duygularını şu sözlerle ifade etti: "Çanakkale Özel Ortaokulu olarak turnuva boyunca birlik ve beraberlik içinde mücadele ettik. Amacımız okulumuzu en güzel şekilde temsil etmekti. Kürsüde yer almak ve okulumuza bir kupa kazandırmak bu çabamızın güzel bir ödülü oldu. Emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin gününü tekrar kutluyorum. Ayrıca bu anlamlı turnuvayı düzenleyen İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum" dedi.




