Advert
Advert
Advert

GALAXY NOTE 7 SATIŞI TEKRAR DURDURULDU!

GALAXY NOTE 7 SATIŞI TEKRAR DURDURULDU!
GALAXY NOTE 7 SATIŞI TEKRAR DURDURULDU!
Bu içerik 19215 kez okundu.

Samsung Galaxy Note 7 satışı tekrar durduruldu. Samsung, kullanıcıları uyardı ve telefonların kapatılmasını tavsiye etti.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un başına bela olan Galaxy Note 7 modeli ile ilgili önemli bir gelişme ortaya çıktı. Samsung, Galaxy Note 7’nin satışını ikinci kez durdurdu. Ancak hepsi bununla sınırlı değil. Kullanıcılar, telefonlarını kullanmamaları konusunda uyarıldı. Eğer Galaxy Note 7 kullanıyorsanız, cihazı ilk fırsatta kapatın!

Galaxy Note 7 satışı escortlar izmir durduruldu?

Son haftalarda gündeme sıkça gelen sorunlu Galaxy Note 7 modelleri için Samsung, küresel olarak geri çağırma işlemini başlatmıştı. Yeni ve sorunsuz samsun rent a carğu söylenen cihazlar kullanıcılara ulaştırılmaya başlanmıştı. Ancak sorun çözülmedi.

Değişim cihazlarını alan kullanıcıların şikayetlerinin ardı arkası kesilmedi. Değişimden gelen telefonların aşırı ısındığını söyleyen kullanıcılardan sonra geçtiğimiz hafta ABD’de bir ticari uçuş öncesinde telefon uçağın içinde alev aldı ve uçak tahliye edildi.

Kullanıcıların şikayetlerini tekrar dikkate alan Samsung, Galaxy Note 7’nin satışını ikinci kez durdurdu. Satışın durdurulmasından sonra ise kullanıcılar için önemli bir uyarı yayınlandı. Bu uyarıya göre telefonların kapatılması, kullanılmaması öneriliyor. İlgili açıklama Samsung’un resmi internet sitesinde yer alıyor.

Bir diğer iddia ise telefonun tamamen piyasadan toplatılacağı ve üretimine son verileceği yönünde. Ancak bu konuda henüz resmi bir bilgi bulunmuyor. Tehlikenin devam ettiğini bir kez daha hatırlatalım.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti